Pagrindiniai patiekalai

Kepta skorpionžuvės filė su bulvių piure, grietinėle ir kaparėlių padažu     22.00
Keptas upėtakis  šafrano padaže, ryžiai  ir pakepintos morkos su cukinija     29.00
Tuno kepsnys su šviežiomis daržovėmis ir prieskoninių žolelių padažu 30.00
Ant druskos kepta lašišos filė su bulvių ir  salierų tyre, keptomis paprikomis ir citrininiu padažu 32.00
Kepta vištienos filė įdaryta Gorgonzolos sūriu su saulėje džiovintais pomidorais ir daržovių pyragaičiu 26.00
Kiaulienos šonkauliukai su bulvių pyragu ir marinuotomis daržovėmis 28.00
Kiaulienos sprandinės kepsnys su BBQ padažu     25.00
Kiaulienos išpjova įdaryta šonine ir sūriu voveraičių padaže     26.00
Triušio šlaunelė su keptomis daržovėmis     30.00
Anties krūtinėlė. Patiekiama su ryžiais, kriaušėmis ir spanguolėmis įdarytu pyragaičiu bruknių padaže 43.00
Jautienos kepsnys su pomidorais, keptomis daržovėmis  ir pipiriniu padažu     55.00
Befstrogenas  su pievagrybių ir svogūnų padažu     31.00