Užkandžiai ir vegetariškieji patiekalai
Lašišos carpaccio su pomidorų – avokadų salotomis 20.00
Jautienos carpaccio su Parmezano sūriu, kaparėliais ir salotų lapais 25.00
Jautienos tartar su kelmučiais ir patisonais 26.00
Užkandis su skilandine dešra, šalto rūkymo šonine, fermentiniu sūriu, alyvuogėmis, marinuotais agurkėliais, svogūnėliais ir grybais 22.00
Silkės suktinukai su Parmezano sūriu ir kedro branduoliais 16.00
Vytintų mėsyčių rinkinys 25.00
Sūrių rinkinys prie vyno 25.00
Raudonajame vyne virta kriaušė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu ir Parmos kumpiu 16.00
Marinuotos alyvuogės 10.00
**********************
Keptas baklažanas su Fetos sūriu 16.00
Kepta paprika įdaryta ryžiais ir daržovėmis 16.00
Įvairių daržovių iešmeliai su jogurtiniu padažu 16.00