Užkandžiai

Užkandžiai ir vegetariškieji patiekalai

Lašišos carpaccio su pomidorų – avokadų salotomis  20.00
Jautienos carpaccio su  Parmezano sūriu,  kaparėliais ir salotų lapais 25.00
Jautienos tartar su kelmučiais ir patisonais  26.00
Užkandis su skilandine dešra, šalto rūkymo šonine, fermentiniu sūriu, alyvuogėmis, marinuotais agurkėliais, svogūnėliais ir grybais  22.00
Silkės suktinukai su Parmezano sūriu ir kedro branduoliais  16.00
Vytintų mėsyčių rinkinys  25.00
Sūrių rinkinys prie vyno  25.00
Raudonajame  vyne virta kriaušė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu  ir Parmos kumpiu  16.00
Marinuotos alyvuogės     10.00

**********************

Keptas baklažanas  su Fetos sūriu     16.00
Kepta paprika įdaryta ryžiais ir daržovėmis     16.00
Įvairių daržovių iešmeliai su jogurtiniu padažu     16.00